få seo, pinterest og content hjælp lige her

Du ved at synlighed online er vigtigt i dag, for at tiltrække nok kunder til din virksomhed. Men vidste du, at det er vigtigere end nogensinde før, at være synlig på tværs af kanaler og ikke mindst på Google?

Det er det, fordi din målgruppe i højere grad researcher dig, inden de beslutter sig for et køb. Derfor er det vigtigt, at du sætter dagsordenen for, hvad din målgruppe finder, når de leder efter dig.

Du har det sikkert som størstedelen af mine kunder

Hvis du allerede nu bliver træt ved tanken om endnu flere kanaler at administrere, endnu mere data at analysere og endnu mere content der skal produceres, så er du kommet til det helt rette sted, for det behøver ikke kræve hverken tid eller penge at skabe et super sælgende content flow.

men nu bruger de mindre tid på deres online synlighed og sælger mere

Ved at få skabt en solidt fundament til din online synlighed, har du grundlaget for, at øge din omsætning, uden du skal øge dit marketing budget eller bruge oceaner af tid online. Du får med min metode et automatisk content flow på tværs af kanaler og online indhold der arbejder for dig 24/7 med at tiltrækker de helt rigtige kunder til din virksomhed. Så vink farvel til opsøgende salg og drænende tidsrøvere, ligesom mine nuværende kunder.

det er ikke bare noget jeg siger

Professionel, personlig og ordentlig. Stor viden om SEO og Pinterest.
Janni Pilgaard
Bøger & Balance

Hvem er jeg?

Mit navn er Lotte Hornstrup og jeg hjælper introverte iværksættere med mere synlighed og salg online. Det gør på baggrund er min egen erfaring som Introvert iværksætter og en baggrund indenfor marketing.

hovedforløbet, der lære dig at skabe synlighed og salg, på dine premisser

I dette forløb lære du, at skabe konsistent synlighed på tværs af kanaler, uden du skal bruge oceaner af tid på sociale medier. Du får skabt en kundetiltrækkende hjemmeside, med indhold der sælger for dig 24/7 i mange år frem. Indholdet gør salgsarbejdet, så du undgår opsøgende salg, samtidig med at du øger din omsætning, UDEN at øge dit marketing budget.

Ikke det du leder efter?

Jeg tilbyder også individuel hjælp indenfor 3 hovedområder, som du kan læse mere om nedenfor. Så står du med en konkret udfordring, eller en opgave du vil have løst for dig, så er det her du skal kigge.

SEO hjælp søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Få hjælp med din synlighed på Google. Med 1:1 sparring, analyse af dit indhold eller konkret SEO arbejde på din hjemmeside.

Pinterest marketing hjælp

Pinterest Marketing

Inspirer dine kunder til køb gennem Pinterest Marketing. Med 1:1 sparring, undervisning eller administration af din profil.

Content hjælp

Content marketing

Gør dit Content arbejde lettere og mere effektivt. Få 1:1 content sparring, strategi planlægning eller undervisning. ​