Velkommen til Masterclassen

Synlig Ekspert Online

Denne Masterclass er designet til dig der er konsulent eller rådgiver, og ønsker at træde ind i rampelyset som førende eksperter indenfor dit felt. Programmet er skabt med fokus på at hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem søgbart og engagerende indhold på tværs af kanaler.

skab Strategisk digitalt Indhold

Du vil udvikle indhold, der ikke kun viser din ekspertise, men også taler direkte til din målgruppes behov. Du får adgang til værdifulde strategier og skabeloner, der gør det nemt for dig at producere relevant og engagerende indhold, der opbygger tillid.

få Automatiseret Kundetilstrømning

Ved at mestre et automatisk content flow bliver du i stand til at tiltrække købeklare kunder fra flere kanaler uden konstant at skulle investere tid og energi. Programmet giver dig nøglen til at skabe en vedvarende strøm af interesserede kunder.

opnå Ekspert positionering og Autoritet

Gennem Synlig Ekspert Online-programmet lærer du at opbygge din personlige og professionelle autoritet som ekspert indenfor dit felt. Med en stærk ekspertposition bliver du det naturlige valg, når din målgruppe søger rådgivning eller løsninger i din branche.

vælger kunderne dine konkurrenter frem for dig fordi du ikke bliver set og anerkendt for din ekspertviden?

“Du fortjener at træde ud af skyggerne og ind i rampelyset som den ekspert, du virkelig er. Dine erfaringer og indsigter er værdifulde, og det er på tide at dele dem med verden”

Skab Din Egen Vej til Online Succes med denne Masterclass

Mi masterclass er skabt specielt til at give dig de redskaber, viden og tillid, der er nødvendig for at opbygge en stærk online tilstedeværelse og tiltrække købeklare kunder på en måde, der er bæredygtig og effektiv. Du har allerede det, der kræves for at lykkes – lad denne masterclass hjælpe dig med, at bringe det frem i lyset og skabe den synlighed, autoritet og indflydelse, du fortjener.

Lotte hornstrup SEO strategi

en succeshistorie fra Henrik Solkær!

Omdan Dine Evner til Synlig Ekspertise Online

Du bliver i denne masterclass udstyret med nødvendige redskaber og viden til at opbygge en solid online tilstedeværelse. Et velstruktureret online fundament og optimering af sociale medie profiler. Ved at have en professionel online tilstedeværelse bliver det lettere for dig at præsentere din ekspertise på en troværdig måde.

Denne masterclass guider dig i retning af at tiltrække de rigtige kunder. Igennem søgeordsanalyse og skabelsen af søgbart indhold, får du mulighed for at blive fundet af dem, der allerede søger efter dine løsninger. Det vil resulterer i en mere målrettet tiltrækning af købeklare kunder.

Du lære at planlægge og genbruge indhold, samt bruge skabeloner, så du får redskaber til at opretholde en kontinuerlig og engagerende online tilstedeværelse uden at bruge overdreven tid og ressourcer.

Denne Masterclass fungerer som en guide til at udfolde dine evner og omdanne dem til synlige resultater online. Dette hjælper dig med, at etablere dig som ekspert indenfor dit område. Ved at forstå din målgruppe, udnytte en specifik niche, og levere relevant indhold, styrker du din position som ekspert. Dette giver større engagement, flere kunder og en positiv indvirkning i din branche.

tidligere deltagere siger

"Som konsulent har Lotte været imødekommende, lyttende, hjælpsom, fleksibel og utrolig kompetent, og jeg vil klart anbefale et forløb hos Lotte... Særligt til dig, der ønsker at komme bedst muligt fra start med dit webside- og contentarbejde."
Louise
kommunikations Ekspert
"Lotte er fantastisk dygtig. Hun spotter præcis, hvad du mener - uanset hvilken niche, man arbejder i. Hun er så lyttende, kommer med gode ideer og indspark til værdifuldt content, som man kan skabe på tværs af sine kanaler, så jeg vil klart anbefale et forløb hos hende."
Bente
Inflamations Ekspert
"Mange tak for det hele, det har virkelig været en stor hjælp og et skønt forløb, meget anbefalelsesværdigt"
Vibeke
Koordinerings Ekspert

vælger kunderne dine konkurrenter frem for dig fordi du ikke bliver set og anerkendt for din ekspertviden?

Du får alt dette og en hverdag som solo selvstændig med mere tid og overskud til pleje af dine kunder og udvikling af din egen ekspertviden!

3 Simple Trin til at Opbygge en Stærk Online Tilstedeværelse og Tiltrække Købeklare Kunder

Tilmeld dig nu og begynd din rejse mod at blive en synlig ekspert online

Ved at tilmelde dig åbner du dørene til en verden af muligheder, hvor du kan begynde at forme din ekspertposition og tiltrække potentielle kunder med den rette indflydelse. Mit mål er at give dig den nødvendige viden og støtte til at kickstarte din synlighedsrejse på en måde, der er struktureret, stærk og succesfuld.

Udforsk muligheden for vidensdeling og fællesskab i den tilhørende gruppe

Så snart du bliver lukket ind i programmet, kommer ikke kun indholdet, men også muligheden for sparring, der hjælper dig med at føre dine planer til livs. Gør dig klar til at opleve en dybdegående læring og en fordybelse i din synlighedsrejse, der vil sætte dig i førersædet til online succes.

Skab den kontinuerlige synlige online, du drømmer om, uden at bruge alle dine ressourcer

Trin for trin bringer denne masterclass dig tættere på de resultater, du brænder for at opnå online. Vi fokuserer på at omdanne dine mål til håndgribelige og målbare succeser, der skaber en reel indvirkning på din synlighed og autoritet, som naturligt tiltrækker købeklare kunder

Jeg garantere dig øget synlighed og succes med din ekspert positionering online!

Din rejse mod synlig ekspertise online skal være en berigende og givende oplevelse. Derforer mit mål at levere en skræddersyet og engagerende rejse. Med sparring og vejledning via gruppen, står jeg bag hvert løfte og er her for at guide dig mod den synlighed, autoritet og indflydelse, du fortjener.

Skræddersyet Vejledning

Få skræddersyet vejledning, der tager højde for dine unikke behov og mål. Ikke to rejser er ens, og jeg er her for at sikre, at du får den støtte, der passer præcis til dig.

Mærkbare Resultater

Du vil se mærkbare resultater i din online synlighed og tiltrækning af kunder gennem programmet. Følg de råd du får, og oplev din positionering som ekspert.

fællesskab med andre

Jeg tilbyder sparring og support, der holder dig på rette spor. Jeg er til rådighed for at besvare dine spørgsmål og løse udfordringer i gruppen.

Du sparrer tid

Jeg forstår vigtigheden af din tid som travl konsulent eller rådgiver. Programmet er designet til at optimere din indsats, så du kan opnå synlighed og tiltrække kunder uden at skulle bruge overdreven tid eller ressourcer.

Kontinuerlig Opdatering

Online landskabet ændrer sig, og jeg garantere dig, at materialet altid er opdateret med de nyeste trends og strategier. Jeg arbejder konstant på at udvide min videnbase, så du altid er på forkant med online ekspertise.

Tilfredshedsgaranti

Din tilfredshed er min højeste prioritet. Hvis du ikke er tilfreds med denne Master class indenfor den første uge, får du pengene retur. Det eneste krav er, at du deltager aktivt i gruppen og tager en opfølgningssamtale med mig.