Lotte Hornstrup SEO Content marketing Pinterest

SEO mini abonnement til dig der selv vil arbejde med dit SEO!

Du får hver måned:

Jeg er med dig hele vejen til din SEO succes

Jeg ved at man som selvstændig gerne vil lave alt selv, lære at gøre de vigtige ting selv, så man er lidt mere selvhjulpet i fremtiden. Det kan mit SEO mini abonnement hjælpe dig videre med, uden det ødelægger dit budget.

For SEO er mange ting, mange elementer der skal være i top for, at google trafik lander på din side. Så hvordan søren starter man sådan et SEO arbejde, som med sikkerhed giver mere synlighed på google? Et helbredstjek af din side er udgangspunktet for dette samarbejde, for vi kan kun komme videre når vi ved hvor vi står. Derefter lægger vi sammen en strategi for, hvad du ønsker at blive vist på, hvilke sider, produkter, ydelser der er vigtige for dig og dine kunder og jeg vil gennemgå de opgaver der er vigtige for, at netop det indhold bliver synligt. 

Når samarbejdet er i gang, vil du hver måned kunne se, hvordan din side rykker sig og hvilket indhold der klare sig godt. 

Find dit potentiale online

Vil du i gang med dit SEO arbejde?

Så book en afklarende samtale i dag og gå i gang i med det samme.

Med mit SEO mini abonnement får du et overblik over basale, tekniske og indholdsmæssige udfordringer på din side.

SEO mini abonnement med helbreds oversigt

Du vil få et overblik over hvilke kritiske opgaver der er, under hvert område, som kan hjælpe din side til, at klare sig bedre og du vil hver måned kunne se, hvilke opgaver der er løst.

Samtidig kan vi i fællesskab udvælge søgeord du ønsker at rangere på og følge din sides placering, på netop de søgeord.

søgeords kvalitet

Når du booker den strategiske samtale, bestemmer du hvad jeg skal hjælpe med indenfor SEO og med udgangspunkt i din rapport. Det kan være du har lavet en ny landingside vi skal se nærmere på, eller du har nye søgeord du gerne vil kende din placering på. Samtidig tager vi snakken om, hvad næste skridt for dig er, så du kan blive endnu mere synlig på google. 

2.300,- per måned

Jeg anbefaler altid at vi tager en afklarende samtale inden samarbejdet begynder. På den måde får vi en god start for din online synlighed.

Gratis hjælp til SEOSøgemaskineoptimering

Her er nøjagtigt hvad du får, i dette abonnement!

Jeg har oprettet dette billige SEO mini abonnement, hvor jeg giver dig viden om konkrete udfordringer på dit website. Jeg ved nemlig hvor udfordrerne det kan være at komme i gang, og nogle gange er et godt overblik og en samtale nok til, at rykke din placering på google.

Hvis du vil have mig til at guide dig i din SEO, så book et opkald allerede i dag.

Nu, hvor du er begyndt at arbejde med SEO, er det tid til en opgradering. Derfor foreslår jeg dig dette personlige mini abonnement! Mini-abonnementet indeholder følgende elementer:

1. Et månedligt overblik over de grundlæggende udfordringer på dit site (og eksempler på, hvordan de bliver løst)

2. En teknisk rapport med alle nødvendige oplysninger for at forstå, hvordan søgemaskiner finder dit indhold og hvordan du kommer til tops i google.

3. En indholdsanalyse + forslag til, hvad der skal opdateres, forbedres eller fjernes

4. En strategisk samtale med udgangspunkt i din hjemmeside og rapportens udfordringer.

5. En klar arbejdsplan hver måned med oversigt over dine siders udfordringer.

Hvad får du, når du arbejder med mig? Du får min ekspertise i en 1:1 strategi samtale hvor jeg guider dig ud fra min erfaring med optimering af hjemmesider, så din vil tiltrække købeklare kunder på google. Med mine over 10 års erfaring med online synlighed, kan jeg hjælpe dig videre med at søgemaskineoptimere din wordpress

SEO-mini-abonnementet giver dig mulighed for at arbejde på og forbedre dit eget website i overensstemmelse med det dine kunder leder efter og det budskab du ønsker de høre.

SEO mini abonnementet dækker:

– En månedlig gennemgang af din hjemmeside og dine vigtigste interne sider (baseret på søgeordsresearch)

– En gennemgang af tekniske spørgsmål såsom H1 / H2 / H3 tags osv

– En analyse af, hvor godt dit indhold performer nu.

Rapporten og den månedlige 1:1 sparring vil indeholde nyttige oplysninger og praktiske tips, der kan hjælpe dig med at udvikle og optimere dit websted yderligere.

Find dit potentiale online

Vil du i gang med dit SEO arbejde?

Så book en afklarende samtale i dag og gå i gang i med det samme.