SEO hjælp
tilpasset dine behov

Få SEO hjælp
ud fra din virksomheds potentiale og bliv mere synlig på google

SEO, også kaldet søgemaskineoptimering, er en vigtig del af din online synlighed. Når du skal findes online, indenfor dit fagområde, er google din bedste ven, for det er her 80% af alle søgninger starter. 

Men hvor skal man lige starte? 

Det kan være en udfordring for mange selvstændige vidensformidlere og serviceudbydere, så du er ikke alene. Jeg hjælper dig med at blive set og forstået af google, så købeklare kunder kommer til dig, når de søger efter det du tilbyder. 

Ligesom med mennesker, er alle forretninger forskellige. Når vi taler om søgemaskineoptimering, er det vigtigt at tage udgangspunkt i din virksomheds helt særlige potentiale og din målgruppes behov. På den måde vil jeg kunne hjælpe dig og din virksomhed, med at blive synlige online og tiltrække de helt rigtige kunder via Google. 

Med års erfaring indenfor markedsføring, SEO og Content, hjælper jeg nu virksomheder, med en langsigtet indsats for deres online synlighed. 

Her ser du de muligheder du har for SEO hjælp fra mig.

Hos mig kan du altid få 1:1 SEO hjælp om det blot er en enkelt time eller et fast samarbejde. SEO er et stærkt og langsigtet værktøj, når det kommer til din online synlighed. Med SEO vil du helt naturligt tiltrække din målgruppe og købeklare kunder direkte fra Google. 

I mit 12 ugers forløb vil jeg, igennem 1:1 hjælp, sikre dig, at du får skabt det bedste fundament for din online synlighed. Vi får fundet dit særlige potentiale og sikre os, at både Google OG din målgruppe finder vej til din hjemmesider og derfor booker netop dig.

SEO hjælp online forløb blog banner

Er du i tvivl om hvilken form for SEO hjælp du har brug for, vil jeg anbefale dig at starte med en SEO analyse og en arbejdsplan. SEO analysen vil give dig indblik i din sides største udfordringer, og hvilke områder du skal arbejde på først, for at se det bedste resultat. 

Har du en hjemmeside der bare spiller og som Google allerede viser, så vil det naturlige skridt være, at få lavet en søgeordsanalyse. En søgeordsanalyse vil kunne give dig indblik i, hvad det præcis er dine kunder leder efter online og du vil med hjælp fra SEO, kunne tiltrække de helt rigtige kunder, med dit hjemmeside indhold. 

Ofte stillede spørgsmål om SEO hjælp

Hvad er SEO eller Søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering, er en række ting, der skal gøres på din hjemmeside og med dit indhold, for at søgemaskinerne læser din side. Når dine kunder så søger efter det du kan tilbyde, vil din side blive fremhævet, HVIS din side er søgemaskineoptimeret. Mit hovedfokus, når det kommer til SEO er dit indhold og hjemmeside struktur. Søgemaskineoptimering dækker over mange små elementer der skal arbejdes med, men fælles for dem er at din viden formidles bedst muligt overfor din målgruppe, så de på den måde kan forberede sig på at booke dig. Da alle virksomheder er forskellige, vil den optimale indsats også variere og netop det, vil jeg gerne hjælpe dig med. Det er både hvis du ønsker at gøre det selv, har brug for hjælp til at komme i gang, eller ønsker at overlade det hele til mig. 

Hvad koster SEO hjælp eller Søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering koster ikke noget i sig selv, da mange ting kan gøres på egen hånd. MEN det koster tid, for SEO arbejde er en løbende proces og både google og dine konkurrenter påvirker hele tiden dine resultater. Den tid det tager kan, for de fleste virksomheder, bruges bedre andre steder. Når du har taget en beslutning om, at SEO skal være en del af din markedsføringsstrategi, så er der mulighed for, at komme godt i gang med små midler igennem mit SEO kursus online. Ønsker du derimod at få en konsulent til at lave arbejdet for dig, vil det ligge et sted mellem 3-10.000,- om måneden. Din SEO pris er altså afhængig af, hvor meget du selv ønsker at lave og om du hyrer en freelancer som mig, eller hellere vil bruge et SEO bureau. 

Hvordan får jeg hjælp til SEO optimering?

SEO er en proces og alt efter hvor du er lige nu i din virksomhed, vil den hjælp jeg kan tilbyde også variere. Som udgangspunkt starter jeg de fleste samarbejder med en SEO analyse. Den kan danne et overblik over helbredet på din hjemmeside, set med søgemaskinernes øjne. En SEO analyse er altid med en konkret arbejdsplan og en Strategisk samtale, hvor jeg giver mine råd til dit næste skridt, ud fra det analysen viser. 

Når det er kortlagt hvor indsatsen er bedst givet ud, vil næste skridt som regel være en søgeordsanalyse. Her går jeg ind og undersøger din niche, målgruppe og konkurrenter og finder de ord og sætninger du har bedst muligheder med online. Ud fra det, vil jeg igen tilbyde en strategisk samtale, hvor jeg guider dig igennem en content strategi ud fra de søgeord jeg har fundet frem til. 

Dernæst kan du vælge at indgå i et fast samarbejde. Det kan være i form af et SEO mini abonnement, eller igennem et større 1:1 forløb.

Begge dele kan købes individuelt, eller som en del af et større samarbejde. Hvis du er i tvivl om hvad der vil fungere bedst for dig, er du altid velkommen til, at booke en samtale med mig, så du kan blive mere afklaret. 

Hvad er SEO arbejde?

SEO arbejde omfatter 3 arbejdsområder i forbindelse med din hjemmeside. 

  • Den basale del
  • De tekniske elementer
  • selve indholdet

Den basale del handler meget om strukturen på din hjemmeside og sammenhængen mellem dine sider. De tekniske elementer i SEO arbejdet er fokuseret på nogle mere bagvedliggende udfordringer der kan være på din side. Det er eksempelvis URL, 404 sider eller SSL certifikater. Den sidste del er selve indholdet og det arbejde går ud på, gode SEO tekster, der rammer målgruppen og bliver synlig for Google på de rigtige søgeord.

Hvor lang tid tager det for SEO at virke?

Selvom SEO er en langsigtet strategi, kan du forholdsvis hurtigt se forbedringer på din side. Det handler om, at få din side placeret så højt som muligt på google, på de ønskede søgeord. Alt efter konkurrencen i din niche kan det tage alt fra 1 til 6 måneder. Dog vil mange tiltag kunne kunne skabe en forbedring i din sides placering allerede den første måned. 

Hvis dit mål med SEO er at få flere bookinger gennem din hjemmeside, så skal der lidt mere til end trafik. Her skal konverteringen også øges og igen er tiden det tager afhængig af flere faktorer, som konkurrence, brugervenlighed og dine tekster. 

Kan man selv lave SEO?

Der findes i dag rigtig mange kurser og gratis materiale til SEO optimering for begyndere og det er derfor ligetil, at gå i gang selv. Det er dog vigtigt at have i tankerne, at det er et meget stort emne, så hvis du er presset på tid, kan det være et langt og sejt træk at gøre det helt selv fra starten. De fleste starter deres SEO rejse, med at optimere deres tekster med seo keywords, da det er det område, der er nemmest at gå til for dem der er helt nye i faget. Hos Google selv, kan man finde en masse viden om SEO emnet. Hvis du gerne vil have indblik i, hvordan din side performer lige nu, kan du med fordel anvende det gratis værktøj Google search Console.

Hvordan laver man SEO optimering?

På de fleste hjemmesider i dag, er der let adgang til at optimere din SEO, så den findes af Google. Det kan for eksempel være ved hjælp af et plugin, der guider dig igennem de trin det kræver, for at optimere siden. Denne form for optimering, som indeholder SEO titel, billed SEO og lignende, er dog sjældent nok, da det en indsigt i markedet, målgruppen og konkurrencen i din niche. Når den grundlæggende markedsføringsstrategi er på plads, vil SEO optimering af din hjemmeside have større indvirkning på din synlighed online.