Populær på pinterest
E-bogen om pinterest marketing

hvordan inspirerer du din målgruppe til køb på den mest visuelle søgemaskine der findes? find svaret i denne E-bog

Pinterest E-bog populær på pinterest

Det får du ud af, at læse bogen

Du kommer til at lære hvad Pinterest er for et medie, hvordan det fungere og hvorfor det er en god mulighed for ekstra synlighed for dig og din virksomhed. Du bliver taget igennem de trin der skal til, for at få en professionel side, der tiltrækker de helt rette mennesker til din virksomhed. Du bliver taget igennem Pin opbygning, både med design og tekst og du lære hvorfor netop den del er vigtig. 

Denne bog er til dig

Bogen er til dig, der ønsker en synlighed online, der lever længere end på andre kendte medier. En synlighed der referer direkte tilbage til dit produkt, uden du skal gøre en stor indsats. 

Den er til dig der arbejder med alt hvad der kan inspirere andre til et bedre liv. Om det er livsstilsprodukter, serviceydelser eller viden du sælger, så er målgruppen på Pinterest og leder efter dit indhold. 

SEO hjælp

Om forfatteren

Mit navn er Lotte Hornstrup.Jeg har selv været storbruger af Pinterest, så længe jeg kan huske. Derfor var det oplagt at bruge det som marketing kanal, da jeg havde blog og webshop tilbage i 2015. Min erfaring og nysgerrighed på mediet, har fået mig hertil hvor jeg er i dag og det har gjort mig i stand til, at skrive denne bog til dig.

Når du har læst denne bog, vil du med sikkerhed have mod på, at gå i gang med Pinterest. Pinterest kræver ikke den helt store strategi, det vigtigste er, at du er søgbar og laver relevant indhold. Så når du har læst denne bog, er du med ret få midler klar til, at få endnu mere relevant trafik til dine ydelser og produkter.

Share this: