lotte hornstrup - content marketing konsulent

Som professionel marketing konsulent hjælper jeg Introverte Iværksættere med online synlighed, der lever længere og tiltrækker kunder til deres virksomhed. Jeg er selv Introvert og ved hvor meget tid man kan spilde på sociale medier. Hvor drænende det er at netværke og ikke mindst hvor grænseoverskridende opsøgende salg kan være. 

Derfor er jeg her for lige netop dig!

jeg fandt en vej som introvert, med seo og content marketing.

Selvom jeg tidligere har vækstet både webshop og blog, stod jeg alligevel i en ny og udfordrerne situation som konsulent. Jeg skulle markedsføre mig selv. Jeg troede fejlagtigt at den eneste vej var netværk, en masse enterageren på sociale medier og agressiv annoncering, men jeg blev klogere og fandt min egen vej, som introvert iværksætter.

Er du også til den naturlige tiltrækning af kunder?

Den online verden er i konstant forandring og jeg sørger for, at uddanne mig og holde mig opdateret, senest som Google Certificeret Manager. Jeg er ikke online ekspert, for det er ikke muligt, i en verden der forandre sig så hurtigt. Til gengæld er jeg ekspert i, at gennemskue din forretning og finde en måde at få den synlig online, med den mest effektive og langsigtet strategi hvor udgangspunktet er SEO. Med en baggrund indenfor administration og markedsføring, er grundlaget lagt, og jeg vil vise dig vejen til mere synlighed og salg, uden du skal spilde hverken tid eller penge online.

Det siger kunderne

I NOORD har vi samarbejdet med Lotte Hornstrup omkring optimering af vores brug af Pinterest. Lotte har hele vejen igennem været en super god og kompetent rådgiver, som vi på det varmeste kan anbefale til andre.
Vibeke Bargfeldt
Marketing Koodinator
Lotte ved helt tydeligt, hvad hun taler om - og er smaddergod til at forklare, så det er til at forstå. Jeg fik en masse ny viden og løsningsorienteret sparring i forhold til udviklingspunkter både ift. SEO-optimering af min webshop, og vi kom også kort omkring annoncering. Meget meget lærerigt og helt vildt dejligt, at blive mødt "der hvor jeg er" uden alt muligt techvolapyk - tusind tak for hjælpen Lotte!
kundeudtalelser lotte hornstrup the tiny company
Karen Louise K. Müller
Indehaver