Jeg er din Online Business Manager

Og jeg hjælper dig med, naturligt at triltrække kunder online.

Hej, jeg hedder Lotte

Jeg er en rigtig online nørd, som altid har været fortryllet af den store online verden og muligheden for organisk vækst.

Der findes svar på så mange spændende ting i den online verden og derfor vil jeg gerne hjælpe dig med, at få din viden og dit budskab synlig, så du kan tiltrække flere kunder.

Når jeg søger inspiration eller svar på mine spørgsmål, er det som regel Google eller Pinterest jeg går til. Men alligevel støder jeg dagligt på mennesker og virksomheder med rigtig meget viden og en spændende virksomhed, som endnu ikke er synlige online. Hvis du er en af dem, vil jeg meget gerne hjælpe dig, med din organiske vækst.

De seneste mange år har jeg arbejdet fokuseret med WordPress, SEO og Pinterest content og den viden ønsker jeg at dele med dig. 

Er du også til den
naturlige tiltrækning af kunder?

Selvom jeg igennem tiden har haft mange gode kompetencegivende jobs, har jeg aldrig rigtig følt, at jeg passede ind. Jeg har altid gået mine egne veje og selv fundet løsninger og informationer om emner der interesserede mig. Content Marketing, Organisk vækst og søgemaskineoptimering har i mange år været mit fokus. 

Derfor var jeg ofte et skridt foran mange andre, når det kom til online synlighed og digital markedsføring. Men jeg blev misforstået og ikke taget seriøst, for mange virksomheder var ikke samme sted som mig.

Den online verden er i konstant forandring og jeg sørger for, at uddanne mig og holde mig opdateret. Jeg er ikke online ekspert, for det er ikke muligt, i en verden der forandre sig så hurtigt. Til gengæld er jeg ekspert i, at gennemskue din forretning og finde en måde at få den synlig online, på den mest effektive måde, uden annoncering. Med en baggrund indenfor administration og markedsføring, er grundlaget lagt, vi skal sammen finde metoden til, at nå dit mål for online synlighed. 

Vil du med på rejsen?

SEO og google certifikat
UCN Google cerificeret manager
Søgemaskine optimering, google og markedsføring
Kode certifikat