SEO hjælp

content hjælp
tilpasset dine behov

Få Content og wordpress hjælp, ud fra din virksomheds potentiale. Bliv mere synlig online med WordPress indhold der tiltrækker din målgruppe.

Content marketing er et af de vigtigste aspekter af online markedsføring. Hvis du vil have succes med online-forretning, skal du have godt content og en brugervenlig hjemmeside. Det er det, der tiltrækker kunderne og får dem til at komme tilbage efter mere. Content Marketing behøver ikke at være dyrt, men det er hver en øre værd, for kvalitets Content er det, der giver de henvendelser og det salg, som naturligt holder din virksomhed i gang.

Har du brug for hjælp til at
planlægge, producere og strukturere dit content?

Jeg kan godt forstå dig. Når man har så meget viden om sit fag som du har, kan det være svært at formidle på en måde, så din målgruppe forstår hvad du rent faktisk kan hjælpe med. Derfor kan det være en god idé at få Content hjælp, så dit indhold rammer målgruppen og gør dem i stand til, at tage en beslutning om at købe din service.  

Du er professionel inden for dit område, og du ved, hvad du taler om. Men nogle gange kan det være svært at få dit budskab frem til folk, der ikke har den samme viden som dig. Det er her, jeg kommer ind i billedet! Jeg tilbyder Content hjælp til fagfolk som dig selv, så du kan kommunikere med dit publikum og sikre, at de forstår, hvorfor de har brug for det, du tilbyder.

Jeg tager mig af al planlægning, strukturering og formulering, så alt dit indhold er i top – hver gang! Jeg arbejder med fagfolk som dig selv for at producere indhold af høj kvalitet, der vil give genklang hos din målgruppe og få dem til at købe det, du tilbyder.

Mine ydelser er overkommelige og effektive – så vent ikke med, at få dit budskab ud til din målgruppe! Book et møde allerede i dag, eller send mig en mail. 

Er du på udkig efter en måde at gøre din
Content Marketing mere effektiv?

Jeg hjælper dig med, at strukturere dit indhold, så dit budskab er tydeligt for dine kunder. Jeg har værktøjerne og ekspertisen til at hjælpe dig med at oprette, administrere og promovere dit indhold på tværs af alle platforme. Jeg arbejder tæt sammen med dig hele vejen igennem, så vi kan opnå målbare resultater på halvdelen af den tid, det ville tage på egen hånd.

Du behøver ikke at være en guru inden for sociale medier eller en SEO-ekspert for at få gode resultater fra min Content hjælp. Jeg gør alt det hårde arbejde for dig, så du kan fokusere på det, der betyder mest – at tage dig af dine kunder! Og fordi jeg ved, hvor vigtigt det er for virksomheder som din at skille sig ud online, tilbyder jeg skræddersyede pakker, der er lavet specifikt til at opfylde dine behov. Så uanset om det er strategisk sparring, blogindlæg, administration af sociale medier eller wordpress design – finder vi den form for Content marketing der fungerer bedst for dig.

Se mine unikke pakker nedenfor, der tilpasses netop din virksomhed.

On Site content

Content til Landingside eller blogindlæg
kr 750 Engangs ydelse
 • Min. 800 ord
 • Inddeling af afsnit og overskrifter
 • Meta beskrivelse

Content Basis

Onsite og SoMe Content
kr 2990 Månedligt
 • 1 onsite tekst af min. 800 ord
 • Søgeordsanalyse
 • On Site SEO
 • 10 opslag til sociale medier
Mest populært

content + analyse

Onsite, SoMe Content og performance analyse
kr 6200 Månedligt
 • 1 onsite tekst af min. 800 ord
 • Søgeordsanalyse
 • SEO på indhold
 • 10 opslag på sociale medier
 • Analyse af on site perfomance
 • Analyse af performance på sociale medier
 • Kvartalsvis 1:1 sparring om performance